C\ Batista i Roca, 57 – 08302 – Mataró

Dipòsits i basses

Venda de Dipòsits i basses per a agricultura

Capçals
de reg

Capçals i bombes de reg per a agricultura

Sistemes de reg

Reg per degoteig, microaspersió i aspersió per a agricultura

Què oferim

Reg per a agricultura

Com a especialistes en sistema de reg per a agricultura , sabem el paper indispensable que té això en el creixement de la teva sembra. A Reg-Drip et brindem les eines, els pressupostos i el nostre coneixement per a la instal•lació i venda dels materials necessaris perquè puguis tenir aquest sistema de reg ideal per a la teva mena de cultiu. Des de sistemes d'aspersió o per degoteig, per esmentar els més usats, Reg-Drip és una empresa dedicada a sistemes de reg agrícola , coneixedora no sols de l'est tipus de material, per a això comptem amb experts que sàpiguen com cobrir les necessitats de les teves plantes o cultius.

parallax-image

T'interessen els nostres serveis de reg?

Descobrir més

Com funcionen

Sobre els nostres sistemes de reg per a agricultura

Entenem que cada cultiu, que cada sembra té un propòsit, unes condicions i que tot això dependrà de dos factors cabdals: el sòl i el reg, sent aquest criteri l'obligat per a avançar.

La nostra funció com a experts en sistema de reg per a agricultura és simple: posar el nostre coneixement en acció. El nostre servei cobreix la instal•lació i visita necessària per a estudi del lloc i poder fer-te les nostres recomanacions segons el vist per a procedir a la decisió d'aquest sistema de reg per a tu.

Vols saber més? Contacta'ns! En Reg-Drip treballem per a grans resultats..

parallax-image

Demana pressupost sense compromís

Contactar

Reg-drip SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Reg-drip SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.