C\ Batista i Roca, 57 – 08302 – Mataró

Dipòsits i basses

A Reg-Drip coneixem els diferents tipus de materials per a construir aquest dipòsit i bassa per a agricultura que necessites. El nostre equip professional és capaç de recrear les condicions que vagin d'acord als teus requeriments. Dipòsits per a agricultura ja siguin prefabricats o fets in situ, de construcció estàndard o si necessites mantenir unes certes condicions, ja siguin dipòsits isotèrmics o dipòsits d'aigües pluvials.

Des de plàstic, formigó armat, polietilè i fins i tot metàl•lics, estem especialitzats en sistema de reg per a agricultura i et brindem un servei eficient adaptant-nos a aquest dipòsit i bassa per a agricultura que vagi de la mà amb tu.

Reg-Drip és una empresa amb coneixement ampli sobre basses per a agricultura. Sense limitar-nos a dipòsits, sabem sobre les condicions del terreny i segons la teva necessitat i la nostra assessoria, tindràs aquesta bassa per a agricultura de formigó, de terra o de pantalla asfàltica, dirigida a la regulació de l'aigua o al emmagatzematge. Visita'ns! Forma part de Reg-Drip obtenint grans resultats.

Per què Reg-Drip ?

A Reg-Drip aconseguim resultats treballant des del objectiu de proveir qualitat, fent que des del tapat, la sortida i entrada d'aigua i el sistema d'ompliment fins a la bassa i dipòsit de reg per a agricultura finalitzat compleixi per complet la seva funció sent d'utilitat i referència del nostre treball.

  • Especialistes en serveis de reg per a agricultura
  • Especialistes en tractament d'aigua
  • Productes de primera qualitat i marques certificades

Reg-drip SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Reg-drip SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.