C\ Batista i Roca, 57 – 08302 – Mataró

Què oferim

Reg per a horts urbans

El reg per a horts urbans té la particularitat que ha de ser eficient i específic a causa del fet de ser en un espai limitat. A Reg-Drip sabem que tan satisfactori és veure els resultats d'una cura constant. El risc d'espatllar-les per un reg deficient és gran, per això, com a professionals i sabedors en el camp, tenim els materials, eines i equipament per a qualsevol mena de reg per a horts , aconseguint instal•lacions duradores a fi d'assolir resultats precisos.

parallax-image

T'interessen els nostres serveis de reg?

Descobrir més

Com funcionen

Sobre els nostres sistemes de reg per a horts urbans

El sistema de reg per a horts té diferents modalitats. Des de reg per aspersió i degoteig, passant per les ampolles amb filtres, diferents tipus de mànegues i filtres , reductors de pressió i equips complets per a la instal•lació del teu reg per a horts urbans. A l'ésser un lloc reduït s'ha de ser més acurat per a evitar que es remogui molt la terra, el desplaçament de nutrients pel reg en un sol lloc i situacions que els nostres treballadors coneixen i evitaran. Reg-Drip és la teva millor opció en triar equips de reg . Ens visites i ho comproves?.

parallax-image

Demana pressupost sense compromís

Contactar

Reg-drip SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Reg-drip SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.