C\ Batista i Roca, 57 – 08302 – Mataró

Què oferim

Osmosi inversa d'aigua domèstica

Igual que la descalcificació, l'osmosi inversa d'aigües domèstiques és un procés comunament usat a causa dels seus beneficis. A Reg-Drip implementem i instal•lem sistemes d'aquest tipus per a xarxes domèstiques, comptant amb tot el necessari, i fent estudis i anàlisis prèvies per a entendre quin serà el temps útil els nostres equips.

L'osmosi inversa pot portar com a inconvenients la incrustació de partícules que puguin afectar el rendiment ideal dels filtres a causa de l'ús. Visita'ns! Reg-Drip té personal per a guiar-te i brindar-te solucions.

parallax-image

T'interessen els nostres serveis de tractament d'aigua?

Descobrir més

Com funcionen

Sobre els nostres serveis d'osmosi inversa d'aigua domèstica

A Reg-Drip oferim serveis i equips de qualitat garantida per a assegurar la qualitat mitjançant osmosi inversa en la teva aigua domèstica. Des dels diferents tipus de membrana segons el seu ús, les variades grandàries de dipòsits i el manteniment i neteja dels equips. Tenim experiència i coneixem el funcionament de dispositius i el pas a pas de cada procés. Ens destaquem per treballar amb professionalisme i confiança perquè sabem què fem. Sé part del nostre equip i contacta'ns!.

parallax-image

Demana pressupost sense compromís

Contactar

Reg-drip SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Reg-drip SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.