C\ Batista i Roca, 57 – 08302 – Mataró

Què oferim

Descalcificació d'aigua domèstica

Realitzem tots els processos i comptem amb l'equip i eines per a brindar-te aquesta seguretat i comoditat a l'hora d'instal•larte un sistema de descalcificació d'aigua domèstica . El calci pot ser un problema per als assumptes domèstics, el seu ús indirecte en l'aigua pot malmetre les instal•lacions i habitatges i fins i tot el nostre cabell.

De la mateixa forma, l'excés de calci causa malalties i mals ambients si es rega amb aquesta aigua les plantes i cultius. A Reg-Drip brindem maneres diverses per que el teu procés de descalcificació d'aigua sigui segur i durador amb pressupostos i eines adaptades a tu.

parallax-image

T'interessen els nostres serveis de tractament d'aigua?

Descobrir més

Com funcionen

Sobre els nostres serveis de descalcificació d'aigua domèstica

La descalcificació d'aigua domèstica és un procés simple, mitjançant el qual s'elimina l'excés de calci, fluor i clor, aconseguint llavors una aigua ‘tova’ a diferència de l'aigua alcalina que normalment s'usa. Aquest procés de descalcificació de l'aigua es duu a terme per a imitar, tant com es pugui, els valors químics que té l'aigua de pluja, per tant, es té com a resultat una aigua pura. A Reg-Drip treballem i servim amb la intenció de brindar un servei que cobreixi les teves necessitats i mostri els resultats esperats. Som experts! Ens visites?.

parallax-image

Demana pressupost sense compromís

Contactar

Reg-drip SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Reg-drip SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.