C\ Batista i Roca, 57 – 08302 – Mataró

Què oferim

Reg per a jardineria

Els sistemes de reg són un factor clau en un cultiu i jardí on es vulgui portar al màxim l'èxit del creixement. A Reg-Drip sabem que el reg de jardineria pot ser una mica més complicat pel delicat de les plantes ornamentals, per això, comptem amb materials i empleats de primera línia que saben com treballar cada tipus de cultiu i el seu reg propici.

Reg per degoteig? T'evitarà el naixement de males herbes i desaprofitament d'aigua. Reg per aspersió? Cobrint fins a 15 metres al seu voltant. Et recomanem i et proveïm dels millors materials adequats a les condicions que tinguis per a fer del nostre servei un aliat durador per a la teva sembra.

Som una empresa dedicada al reg de jardins i cultius i de primera mà sabem que no hi ha dos jardins iguals, i que més que regar és crear entorn perquè creixin saludables. Contacta'ns!

Sistemes de reg per a jardineria

Reg per degoteig, per microaspersió i per aspersió per a jardineria

parallax-image

T'interessen els nostres serveis de reg?

Descobrir més

Com funcionen

Sobre els nostres sistemes de reg per a jardineria

A Reg-Drip brindem servei personalitzat amb atenció directa a fi de dissipar cada interrogant. Com a empresa de serveis de reg , sabem que el reg per a jardineria pot ser tant o igual de fonamental per a les plantes com l'agrícola.

El reg per a jardineria compleix més d'un propòsit. Les plantes ornamentals solen ser delicades entre fongs, insectes i malalties que poden ser provocades per un sistema de reg ineficient. La nostra atenció va més enllà de només instal•lar el teu sistema de reg. Et guiem i acompanyem des del nostre consell per a una elecció òptima que porti resultats precisos.

.

Descàrregues

Fitxes tècniques

parallax-image

Demana pressupost sense compromís

Contactar

Reg-drip SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Reg-drip SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.