C\ Batista i Roca, 57 – 08302 – Mataró

Sistemes de reg per a agricultura

A Reg-Drip estem capacitats per a instal•lar i millorar els teus sistemes de reg per a agricultura . Sabem que cada cultiu és un món i coneixem les maneres de potenciar la seva capacitat mitjançant un sistema de reg fiable que vagi d'acord amb la cura de la sembra i motivar el creixement del teu cultiu agrícola.

Existeixen al voltant de set tipus de reg per a agricultura i moltes vegades es fa un híbrid d'ells. A Reg-Drip ens enfoquem a proveir un servei de primera qualitat per al teu reg agrícola . Ens agrada adquirir experiència al mateix temps que complaem als nostres clients.

Cada sistema de reg d'agricultura té els seus avantatges i els seus punts febles, i el nostre capital humà et guiarà per a cada tipus d'ells, ja sigui reg per aspersió, per gravetat, per inundació, per degoteig o per nebulització sabem com ajudar-te perquè el teu reg sigui l'adequat i puguis treure el millor del teu sembra.

Per què Reg-Drip ?

A Reg-Drip som la teva empresa de confiança per a qualsevol mena de sistema de reg per a agricultura , perquè sabem la importància que té això en el desenvolupament de tot el cultiu. Els agricultors són part essencial i col•laborem al fet que el seu treball sigui el millor amb el nostre equip de la mà amb el d'ells.

  • Especialistes en serveis de reg per a agricultura
  • Especialistes en tractament d'aigua
  • Productes de primera qualitat i marques certificades

Reg-drip SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Reg-drip SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.