C\ Batista i Roca, 57 – 08302 – Mataró

Capçals i bombes de reg

A Reg-Drip sabem què importants són els capçals de reg i bombes de reg en els teus cultius agrícoles. Aquest equipament és indispensable per a l'èxit del que has sembrat i nosaltres sabem tot sobre aquest tema. El tipus de bomba de reg , de filtre, cada manòmetre i les diferents capacitats, les vàlvules necessàries per al seu funcionament correcte, el gruix i llarg de les mànegues.

Sent experts en la matèria i sabedors d'aquest camp, et brindem els nostres serveis per a la instal•lació i manteniment d'aquests capçals i bombes de reg agrícoles garantint una vida útil que sigui baluard del nostre treball.

D'acord amb la instal•lació i grandària de sembra, els teus capçals i bombes de reg seran les adequades perquè aconsegueixis aquesta fertiirrigació ideal, tenint a Reg-Drip com a aliat de confiança.

Marcant diferència per ser excel•lència , oferim equips i materials de primera qualitat preparats per a bon ús i rendiment, abastant equip de bombament, filtrat, injecció i control del que conforma els capçals de reg i bombes de reg agrícola.

Per què Reg-Drip ?

El teu sistema de reg, els capçals i bombes de reg per a agricultura tindran marca Reg-Drip sent els teus aliats d'èxit en els teus cultius. Creixem amb cada client i fem el nostre millor esforç per a posicionar-nos de la millor manera com un referent de confiança . Veuen i comprova'l!.

  • Especialistes en serveis de reg per a agricultura
  • Especialistes en tractament d'aigua
  • Productes de primera qualitat i marques certificades

Reg-drip SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Reg-drip SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.