C\ Batista i Roca, 57 – 08302 – Mataró

Què oferim

Serveis de tractament d'aigua domèstica

Comptem amb personal capacitat i coneixedor per a proveir-te serveis de tractament d'aigua domèstica segons el que busquis. Recomanant i guiant-te perquè prenguis la millor decisió propícia per a la solució que vols.

A Reg-Drip anem des de sistemes de tractament d'aigua com l'osmosi inversa fins al més avançat en nanofiltració a fi que tinguis un sistema de tractament d'aigües domèstiques de qualitat instal•lat per experts. Entenem les teves necessitats i volem ser aliats del teu benestar. Tens preguntes? Comunica't amb nosaltres! Obtindràs respostes i resultats de primera mà.

Descalcificació d'aigua

Osmosi inversa

Filtració i nanofiltració

Reg-drip SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Reg-drip SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.