C\ Batista i Roca, 57 – 08302 – Mataró

Què oferim

Filtració i nanofiltració d'aigua domèstica

La filtració i nanofiltració d'aigües domèstiques és una altra alternativa de confiança per al tractament d'aigües amb finalitat potable. Mitjançant membranes i diferents formes de filtració, aquest sistema s'encarrega de separar els residus més sòlids i abundants en l'aigua que consumim.

A Reg-Drip aconseguiràs el tipus de filtració que més s'adapti al que cerques mitjançant els diferents alternatives de filtració i nanofiltració d'aigües domèstiques, i et guiarem en les opcions de microfiltració, ultrafiltració o si et decideixes per a la osmosi inversa.

parallax-image

T'interessen els nostres serveis de tractament d'aigua?

Descobrir més

Com funcionen

Sobre els nostres serveis de filtració i nanofiltració d'aigua domèstica

La filtració i nanofiltració garanteix el nivell de potabilitat de l'aigua domèstica, sent segura per al teu dia a dia. Reg-Drip compta amb persones que t'asseguren un rendiment òptim de cada mecanisme. Adequant el seu ús i guiant-te en el seu ús adeqüem les membranes, la qualitat del carbó activat per a la filtració segura de partícules des de 10mm fins a 0,1nm de la teva aigua domèstica. Pots confiar tranquil•lament en les nostres mans per a un assessorament adequat del teu sistema de filtració i nanofiltració d'aigües domèstiques perquè busquem el mateix objectiu: aigua potable, natural i segura de beure.

Descàrregues

Catàlegs

parallax-image

Demana pressupost sense compromís

Contactar

Reg-drip SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Reg-drip SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.