C\ Batista i Roca, 57 – 08302 – Mataró

Sistemes de reg per a jardineria

A Reg-Drip també som especialistes en sistemes de reg per a jardineria . La nostra experiència ens ha portat a conèixer quin tipus de plantes van de la mà de cada reg, sent capaços de treure el màxim del teu jardí i fent que el tipus de reg beneficiï i vagi de la mà amb el requerit. Tenim per principi el no malgastar aigua i sabem que important és això en un sistema de reg per jardineria a causa de les moltes malalties possibles en les plantes. Ens encarreguem que el teu sistema de reg quedi ben situat, les distàncies necessàries si és per aspersió o difusors, la freqüència i graduació si és per degoteig, i si et va millor, per exsudació segons ho necessitis. Visita'ns i explica'ns que necessites! Coneixem i estudiem cada sistema per a guiar-te com a experts en la decisió que prenguis. Comptem amb professionals per a brindar-te l'atenció i el servei ideal per al teu cas. Som Reg-Drip, especialistes en sistemes de reg .

Per què Reg-Drip ?

Treballem amb tu! Duem a terme cada procés per a proveir-te del millor servei, brindant atenció especialitzada per empleats que coneixen solucions. Som una empresa amb professionals dedicats a una experiència diferent. Sistemes de reg? En Reg-Drip els tenim .

  • Especialistes en serveis de reg per a agricultura
  • Especialistes en tractament d'aigua
  • Productes de primera qualitat i marques certificades

Reg-drip SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Reg-drip SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.